STRATEGIE MET BALLEN

Strategie met ballen

Iedereen heeft dromen. We maken allemaal plannen. Je staat nooit stil. Je bent altijd onderweg. Maar waar naartoe? Zonder een duidelijk bestemming heb je geen idee welke keuzes je op de route moet maken. Keuzes maken als het anders gaat dan verwacht. Wat je daarvoor nodig hebt is een strategie.

Kiezen uit alternatieven

Strategie is een wijze om te kiezen uit alternatieven. Niets meer en niets minder. Een goede strategie bevat een heldere bestemming en een duidelijke route. Met een duidelijk verband tussen je bestemming en je route ben je in staat om onderweg alternatieve wegen te bewandelen om toch op koers te blijven.

Strategie met ballen

De methode ‘Strategie met ballen’ bestaat uit 7 ballen en een touwtje. Wat, wie en waarom geven de bestemming aan. Nu, binnenkort, later en ooit bepalen de route. Het touwtje zorgt voor het verband. Strategie met ballen is een methode voor iedereen. Snel, eenvoudig en uitermate doeltreffend.

Workshop Strategisch Werken

We hebben zo veel te doen. En er is zo weinig tijd. Keuzes maken. Daar draait het om vandaag de dag. Maar welke keuzes maak je dan? Je mailbox puilt elke dag uit, je komt twee dagen per week aan tijd tekort en na een maand hard werken ben je eigenlijk nog niets opgeschoten. We herkennen het allemaal. Wat doe je dan? Nog harder werken?

De workshop ’Strategisch Werken’ is voor iedereen. Iedereen die meer vooruitgang wil boeken in minder tijd. De workshop is gebaseerd op de methode ‘Strategie met ballen’ en duurt 3 uur. Aan de hand van een speciale set kaarten wordt uitgelegd hoe je met je inbox omgaat, doelen stelt, je tijd indeelt en zorgt voor een goede balans in je agenda.

Deze unieke workshop is uitermate geschikt voor de starter, de zzp-er en iedereen die strategisch met tijd wil leren omgaan.

Prijs: € 149,- ex btw pp

Strategy One

Het meest populaire product in de reeks. Om snel strategisch inzicht te krijgen. Strategie One wordt door ondernemers gebruikt om focus aan te brengen. Door starters om te kiezen tussen ‘linksaf’ of ‘rechtsaf’. Door werkzoekenden om een loopbaan uit te stippelen. Maar ook door bedrijven die hun klanten beter willen bedienen en eerst een strategische richting voor hun aan te bieden oplossing willen bepalen.

De sessie duurt 3 uur. Aan de hand van de A0-poster wordt er in een interview/gesprek live de strategie opgetekend. Keuzes worden ter plekke getoetst en gemaakt. Je zit er met je neus bovenop. De vragen zijn scherp en effectief. De poster houdt het concreet. Geen onnodige context of lange uiteenzettingen. Strategie One is snel, eenvoudig en uitermate doeltreffend.

Strategie One is zeer geschikt voor iedereen die nu in actie moet komen maar niet weet wat te doen. Strategie One is voor de werkzoekende, starter, de doorstarter, de zzp-er, de mkb-er. De ondernemer die met een duidelijk doel voor ogen, koersvast heldere strategische keuzes wil kunnen maken. Voor zichzelf, voor de onderneming of in trajecten/projecten met klanten.

Prijs: € 495,- ex btw