OVER FLEXASSISTANT

Over FlexAssistant

FlexAssistant zorgt voor bewegingsvrijheid in het hoofd van ondernemers. Dat doet de flexassistant door te luisteren naar de behoeftes en projecten die de ondernemer wil realiseren. Wanneer er samen besloten wordt om te gaan samenwerken, stelt de flexassistant zich op als sparringpartner en uitvoerder. Hierdoor worden behoeftes vervuld en projecten gerealiseerd.

Hoe gaat dit in de praktijk?

Doordat u alle taken, herinneringen en ideeën op elk moment aan uw persoonlijke flexassistant kunt doorgeven, hoeft u uw eigen to do list niet meer te maken. Bij FlexAssistant ordenen we alle informatie en maken wij daar een to do list van gebaseerd op prioriteiten. Alle taken die wij uit handen kunnen nemen, nemen wij al voor u uit handen.

Uw persoonlijke flexassistant is direct inzetbaar, denkt met u mee, onderneemt snel actie, bewaart het overzicht en staat continu voor u klaar waar u zich ook bevindt. Met andere woorden: schakel FlexAssistant in en u weet zeker dat het goed gaat komen.

 

De Rode Tas

Bij onze flexibele manier van werken hoort een flexibele werkomgeving. Wij hebben deze flexibele werkomgeving gecreëerd door alle benodigdheden samen te voegen in een tas. In onze rode tas.

De rode tas staat voor passie, enthousiasme, durven, actie ondernemen en liefde voor ons vak. Zodra de flexassistant met zijn of haar rode tas als wandelend kantoor uw bedrijf binnenloopt, bent u er van verzekerd dat het goed gaat komen. Uw persoonlijke flexassistant kan met het flexibele kantoor direct aan de slag en vanaf elke locatie werken.