OVER FLEXASSISTANT

Over FlexAssistant

FlexAssistant zorgt ervoor dat u weer bewegingsvrijheid heeft in uw hoofd. Doordat u alle taken, herinneringen en ideeën op elk moment aan uw persoonlijke flexassistant kunt doorgeven, hoeft u uw eigen to do list niet meer te maken. Bij FlexAssistant ordenen we alle informatie en maken wij daar een to do list van gebaseerd op prioriteiten. Alle taken die wij uit handen kunnen nemen, nemen wij al voor u uit handen. Terugkoppeling vindt plaats op de manier die voor u uitkomt. Bij spoed nemen wij altijd direct contact met u op.

Uw persoonlijke flexassistant is direct inzetbaar, denkt met u mee, onderneemt snel actie, bewaart het overzicht en staat continu voor u klaar waar u zich ook bevindt. Met andere woorden: schakel FlexAssistant in en u weet zeker dat het goed gaat komen.
FlexAssistant biedt u de ondersteuning die u nodig heeft (voor een uur, dag, maand of jaar). FlexAssistant bekijkt elke opdracht apart en stelt samen met u een plan op voor de gewenste ondersteuning.

Wij bieden u graag de tussenstap aan van geen ondersteuning naar fulltime ondersteuning.

De Rode Tas

Bij onze flexibele manier van werken hoort een flexibele werkomgeving. Wij hebben deze flexibele werkomgeving gecreëerd door alle benodigdheden samen te voegen in een tas. In onze rode tas.

De rode tas staat voor passie, enthousiasme, durven, actie ondernemen en liefde voor ons vak. Zodra de flexassistant met zijn of haar rode tas als wandelend kantoor uw bedrijf binnenloopt, bent u er van verzekerd dat het goed gaat komen. Uw persoonlijke flexassistant kan met het flexibele kantoor direct aan de slag en vanaf elke locatie werken.